جویبار؛ قطب تولید خاویار ایران با سهم ۳۰ درصدی
جویبار؛ قطب تولید خاویار ایران با سهم ۳۰ درصدی
پیام کاسپین | فرماندار جویبار از سهم ۳۰ درصدی این شهرستان در تولید خاویار کشور خبر داد و گفت: محصولات تولیدی علاوه بر عرضه در سطح ملی، به چند کشور جهان نیز صادر می‌شود.

پرینت خبر
پیام کاسپین | فرماندار جویبار از سهم ۳۰ درصدی این شهرستان در تولید خاویار کشور خبر داد و گفت: محصولات تولیدی علاوه بر عرضه در سطح ملی، به چند کشور جهان نیز صادر می‌شود.

محمد مدانلو با اشاره به اجرای سیاست‌های اقتصاد دریا محور در چارچوب برنامه هفتم توسعه و تأکیدات دولت چهاردهم، گفت: در سال‌های اخیر، پنج مزرعه پرورش ماهیان خاویاری با ظرفیت تولید ۴۵ تن خاویار و ۲۵۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری در جویبار راه‌اندازی شده‌اند که برخی از آن‌ها هم‌اکنون در حال تولید هستند.

وی افزود: بزرگ‌ترین مرکز پرورش و تولید ماهیان خاویاری کشور، مجموعه قره‌برون، در شهرستان جویبار فعال است و بیشترین حجم تولید خاویار ایران را به خود اختصاص داده است.

فرماندار جویبار همچنین از پیشرفت ۷۰ درصدی کارخانه فرآوری محصولات شیلاتی در شرکت قره‌برون خبر داد و گفت: با حمایت از این واحد، شاهد فرآوری محصولات شیلاتی برای صادرات و مصرف داخلی خواهیم بود که نقش مهمی در جلوگیری از خام‌فروشی و ارزآوری برای کشور دارد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده شیلاتی شهرستان، یادآور شد: سالانه ۱۲ هزار تن انواع محصولات شیلاتی در جویبار تولید و روانه بازار مصرف کشور می‌شود.

مدانلو گفت: در ۲۱ کیلومتر از ساحل جویبار، پنج صیدگاه پره ماهیان استخوانی فعال هستند که برای بیش از ۵۰۰ نفر اشتغال‌زایی مستقیم ایجاد کرده‌اند.