​بازرسی نانوایی های فریدونکنار با هدف رعایت استانداردهای بهداشتی و کیفیت نان
​بازرسی نانوایی های فریدونکنار با هدف رعایت استانداردهای بهداشتی و کیفیت نان
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار گفت: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان و ارتقای کیفیت نان گشت مشترک بازرسی از نانوایی های شهرستان فریدونکنار با حضور مسئولان ذی ربط انجام شد

پرینت خبر
پیام کاسپین | حمیدرضا معماریان با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به اهمیت نان به عنوان اصلی‌ترین بخش سبد غذایی خانوار، نظارت دقیق و مستمر بر عملکرد نانوایی‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: متصدیان نانوایی‌ها ملزم به رعایت کامل استانداردهای بهداشتی و دستور العمل‌های مربوطه در تمامی مراحل تهیه و عرضه نان هستند.

مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار تأکید کرد: این بازرسی‌ها به منظور حفظ سلامت مصرف‌کنندگان و ارتقای کیفیت نان تولیدی در سطح شهرستان فریدونکنار ادامه خواهد داشت.

وی بیان داشت: این بازرسی‌ها در راستای طرح نظارت بر واحدهای تولیدی و عرضه مواد غذایی و با هدف بهبود کیفیت و سلامت محصولات ارائه شده به شهروندان انجام می‌شود.

گفتنی است؛ گشت مشترک بازرسی از نانوایی‌های این شهرستان با حضور معاون اقتصادی و برنامه‌ریزی عمرانی فرماندار، مسئول اداره بازرسی و نظارت تنظیم بازار مدیریت جهاد کشاورزی، نمایندگان اداره صنعت، معدن و تجارت (صمت) و اداره غله انجام شد.

هدف از این بازرسی، پایش مستمر وضعیت نانوایی‌ها و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی و کیفیت نان تولیدی عنوان شده است.