وی ادامه داد: متصدیان نانواییها ملزم به رعایت کامل استانداردهای بهداشتی و دستور العملهای مربوطه در تمامی مراحل تهیه و عرضه نان هستند.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار تأکید کرد: این بازرسیها به منظور حفظ سلامت مصرفکنندگان و ارتقای کیفیت نان تولیدی در سطح شهرستان فریدونکنار ادامه خواهد داشت.
وی بیان داشت: این بازرسیها در راستای طرح نظارت بر واحدهای تولیدی و عرضه مواد غذایی و با هدف بهبود کیفیت و سلامت محصولات ارائه شده به شهروندان انجام میشود.
گفتنی است؛ گشت مشترک بازرسی از نانواییهای این شهرستان با حضور معاون اقتصادی و برنامهریزی عمرانی فرماندار، مسئول اداره بازرسی و نظارت تنظیم بازار مدیریت جهاد کشاورزی، نمایندگان اداره صنعت، معدن و تجارت (صمت) و اداره غله انجام شد.
هدف از این بازرسی، پایش مستمر وضعیت نانواییها و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی و کیفیت نان تولیدی عنوان شده است.