لزوم توسعه زیرساخت‌ها و حفظ فرهنگ بومی
لزوم توسعه زیرساخت‌ها و حفظ فرهنگ بومی
پیام کاسپین | رئیس میز گردشگری روستایی، در جشن ثبت جهانی روستای گردشگری «کندلوس» ضمن قدردانی از همکاری مردم و مسئولان محلی، ثبت این روستا را نتیجه تلاش‌های مستمر و همکاری بین‌دستگاهی دانست و بر ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و حفظ اصالت فرهنگی تاکید کرد.

پرینت خبر
پیام کاسپین | رئیس میز گردشگری روستایی، در جشن ثبت جهانی روستای گردشگری «کندلوس» ضمن قدردانی از همکاری مردم و مسئولان محلی، ثبت این روستا را نتیجه تلاش‌های مستمر و همکاری بین‌دستگاهی دانست و بر ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و حفظ اصالت فرهنگی تاکید کرد.

رضوی جمعه ۲۵مهر ۱۴۰۴ در آیین ثبت جهانی روستای کندلوس با اشاره به فرآیند چهار ماهه انتخاب روستاهای گردشگری جهانی اظهار داشت: این انتخاب آسان نبوده و جلسات متعددی با حضور دستگاه‌های مختلف وزارت کشور، بنیاد مسکن، محیط‌زیست، سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها برگزار شده است. در هر استان سه روستا معرفی شدند و با رای‌گیری‌های دقیق، کندلوس به عنوان یکی از سه روستای گردشگری جهانی ایران برگزیده شد.

رئیس میز گردشگری روستایی افزود: این موفقیت حاصل همکاری و همدلی مردم و مسئولان شهرستان و استان بوده است. اما این فقط یک قدم ابتدایی است و مسیر اصلی برای بهره‌برداری از این عنوان در گردشگری پیش رو است.

او چهار رکن اصلی توسعه گردشگری را تمدن، فرهنگ، طبیعت و ذخایر معدنی عنوان کرد و با اشاره به درآمد ۶۴ میلیارد دلاری گردشگری در کشور فرانسه، از عدم بهره‌مندی ایران از ظرفیت‌های بی‌نظیرش انتقاد کرد و خواستار تجدیدنظر در سیاست‌های گردشگری کشور شد.

رضوی همچنین به ضرورت تسهیل فرایندهای گردشگری و ارتباط نزدیک‌تر مردم با گردشگران تأکید کرد و افزود: گردشگری تبادل فرهنگ و ثروت است و باید شرایط برای این تبادل آسان‌تر شود.

رئیس میز گردشگری روستایی در بخش دیگری از سخنان خود، به اهمیت معرفی تصویری و رسانه‌ای روستا اشاره کرد و از معاون استاندار خواست تا با همکاری صدا و سیما، فیلمبرداری حرفه‌ای و پخش گسترده‌ای از زیبایی‌های کندلوس انجام شود تا مردم سراسر کشور با این منطقه آشنا شوند.

او همچنین خواستار توجه ویژه به زیرساخت‌ها به ویژه جاده‌های دسترسی و همکاری سازمان محیط‌زیست در این زمینه شد تا راه‌های مناسب و ایمنی برای گردشگران فراهم شود.

رضوی در پایان بر اهمیت ارتقای کیفیت بوم‌گردی‌ها تاکید کرد و گفت: بوم‌گردی‌ها باید مانند هتل‌ها درجه‌بندی شوند و با آموزش و رعایت نکات بهداشتی و توجه به غذاهای محلی، تجربه گردشگران به بهترین شکل ممکن ارائه شود.