تولید روزانه بیش از ۱۵۰۰ تن مرغ گرم در مازندران
تولید روزانه بیش از ۱۵۰۰ تن مرغ گرم در مازندران
پیام کاسپین - فهیمی | استاندار مازندران در حاشیه جلسه ستاد تنظیم بازار استان با اشاره به تأمین کالاهای اساسی و غذایی برای مصرف هم استانی ها، گفت: تمامی ظرفیت تولید محصولات غذایی و کالاهای اساسی در استان بکارگیری شده است.

پرینت خبر
پیام کاسپین – فهیمی | استاندار مازندران در حاشیه جلسه ستاد تنظیم بازار استان با اشاره به تأمین کالاهای اساسی و غذایی برای مصرف هم استانی ها، گفت: تمامی ظرفیت تولید محصولات غذایی و کالاهای اساسی در استان بکارگیری شده است.

مهدی یونسی رستمی در حاشیه جلسه ستاد تنظیم بازار استان با اشاره به تأمین کالاهای اساسی و غذایی برای مصرف هم استانی ها، گفت: تمامی ظرفیت تولید محصولات غذایی و کالاهای اساسی در استان به کارگیری شده است.

وی با بیان اینکه با انجام جوجه ریزی مناسب، تأمین و توزیع نهاده‌های دامی و تلاش پرورش دهندگان مرغ در استان، روزانه بیش از ۱۵۰۰ تن مرغ گرم آماده طبخ در مازندران تولید و روانه بازار مصرف می‌شود، ادامه داد: با این میزان تولید، نیاز داخل استان به طور کامل تأمین و بخشی از نیاز بازار تهران نیز تأمین می‌شود.

استاندار مازندران افزود: ۱۸ کشتارگاه صنعتی طیور استان با تمام ظرفیت در حال فعالیت هستند و چرخه تأمین و توزیع مرغ گرم در مازندران و ارسال بخشی از آن به تهران به صورت روان در جریان است.

وی تصریح کرد: سایر کالاهای اساسی نیز در استان تأمین و ذخیره مناسبی از این کالاها وجود دارد که هرگونه نگرانی از کمبود مواد غذایی را از بین می‌برد.

یونسی تأکید کرد: مسئولین استانی در قالب قرارگاه و به صورت شبانه روزی در حال رصد بازار و رفع مشکلات احتمالی هستند.