جشنواره غذا‌های بومی و‌ محلی «تَش کِلِه» در ساری
جشنواره غذا‌های بومی و‌ محلی «تَش کِلِه» در ساری
پیام کاسپین - علی یوسفی | همزمان با دهه مبارک امامت و ولایت؛ جشنواره غذا‌های بومی و محلی مازندران «تَش کِلِه» در ساری برگزار شد.

پرینت خبر
پیام کاسپین – علی یوسفی | همزمان با دهه مبارک امامت و ولایت؛ جشنواره غذا‌های بومی و محلی مازندران «تَش کِلِه» در ساری برگزار می‌شود.

نخستین جشنواره غذا‌های بومی و محلی مازندران «تَش کِله» همزمان با دهه امامت و ولایت با حضور عباد دلیری رئیس اداره ورزش و جوانان مرکزاستان، محدثه مهدوی رئیس هیات ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی محلی مازندران، باقری رئیس هیات کبدی مازندران، سید حسن احمدی شهردار مرکز استان، حسین وریجی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ساری، محسنی رئیس هیات ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی محلی شهرستان ساری و عموم مردم در بوستان ولایت برگزار شد.

این جشنواره با هدف احیای سنت‌های اصیل و فرهنگ غذایی مردم مازندران و ترویج هویت بومی و محلی برای اولین بار و به همت هیات ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی محلی در بوستان ولایت برگزار می گردد که مورد استقبال گرم و پر شور شهروندان ساروی قرار گرفت.

گفتنی است در این رویداد فرهنگی بیش از۵۰ غرفه به عرضه محصولات غذایی بومی و محلی مازندران اختصاص داده شده است و علاوه برآن غرفه‌های عرضه محصولات صنایع دستی و کالا‌های فرهنگی نیز به تولید کنندگان این محصولات از اقصی نقاط کشور تخصیص داده شده است.

شایان ذکر است جشنواره «تَش کِلِه» از ۱۷ تا ۲۱ خرداد در بوستان ولایت ساری با اجرای برنامه‌ها و جشن‌های شاد و سنتی توسط هنرمندان بومی، آماده میزبانی از شهروندان محترم و هم استانی‌های عزیز مازنی است.