محمد هادی زاده اظهار داشت: تاکنون عملیات نشاکاری در ۹۲ درصد از اراضی شالیزاری این شهرستان به اتمام رسیده است که این میزان معادل ۴۱ هزار و ۳۰۰ هکتار از مجموع ۴۳ هزار هکتار اراضی زیر کشت شالی در آمل است.
وی با بیان اینکه در این میان، ارقام محلی همچنان سهم عمدهای از اراضی زیر کشت را به خود اختصاص داده است، ادامه داد: ۳۶ هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری آمل به کشت ارقام محلی اختصاص یافته است که نشان از استقبال کشاورزان این منطقه از این ارقام با کیفیت و مرغوب دارد و در مقابل، ۵ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی به کشت ارقام پر محصول اختصاص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: یکی از نکات قابل توجه در کشت شالی امسال در شهرستان آمل، توسعه کشت مکانیزه است و ۲۷ هزار هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان به صورت مکانیزه کشت شده است که این امر نشان از تمایل کشاورزان به استفاده از فناوریهای نوین در تولید برنج دارد و البته ۱۴ هزار و ۳۰۰ هکتار نیز به صورت دستی کشت شده است.
وی تصریح کرد: مکانیزاسیون کشت برنج علاوه بر افزایش سرعت عمل و کاهش هزینهها، به کاهش وابستگی به نیروی کار انسانی و همچنین افزایش یکنواختی و کیفیت محصول نیز کمک میکند.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره به اهمیت تولید برنج با کیفیت، بر لزوم حمایت از کشاورزان و ارائه آموزشهای لازم در زمینه استفاده از روشهای نوین کشاورزی تأکید و ابراز امیدواری کرد: با تلاش و همت کشاورزان و حمایت مسئولان، شاهد افزایش تولید و بهبود کیفیت برنج در شهرستان آمل باشیم.