وی با بیان اینکه از سطح نشاکاری شده که معادل ۱۵۵ هزار هکتار است ۶۰ درصد مانیزه نشاکاری شد، ادامه داد: بقیه نیز به نشاکاری سنتی اختصاص داشت.
رئیس اداره برنج سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: کشاورزانی که با روان آب نشاکاری کرده اند لازم است به مسئله فنی ورود داشته باشند.
وی افزود: با توجه به سرمای صبحگاهی در مناطق مختلف مازندران، کشاورزان شبها نسبت به آب بست پای بوته برنج اقدام کنند.
رمضانی بیان داشت: کشاورزان شرق مازندران بعد از برداشت کلزا، گندم و جو با رعایت اصول فنی به نظر کارشناسان توجه کنند.
وی ابراز امیدواری کرد: با همیاری کشاورزان بتوان به خودکفایی برنج دست یافت.