شهرستانهای تنکابن، رامسر، عباس اباد، نوشهر و چالوس بیشترین میزان سطح کشت کیوی را در مازندران دارند.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عباسآباد، این شهرستان به دلیل شرایط طبیعی و اقلیمی خاص، از جمله رطوبت نسبی بیش از ۷۰ درصد و خاک حاصلخیز، از مناطق مستعد تولید کیوی است و هرسال محصول باکیفیتی از باغات این منطقه برداشت میشود.
حمزه پودی با بیان اینکه برداشت کیوی از نیمه دوم آبانماه آغاز میشود و به مدت دو ماه ادامه دارد، افزود: سطح زیر کشت کیوی در شهرستان عباسآباد یک هزار و ۴۷۷ هکتار است.
وی ادامه داد: بیش از ۱۴۴ هزار و ۶۰۰ تن کیوی پارسال در مازندران تولید شده بود که ۲۱ هزار و ۴۷ تن آن سهم شهرستان عباسآباد بود و پیشبینی میشود میزان برداشت این محصول در استان امسال به حدود ۲۴۴ هزار تن و در شهرستان عباسآباد به ۴۵ هزار تن برسد.
پودی گفت: بیش از ۱۳ هزار و ۶۵۰ تن کیوی پارسال از مازندران به کشورهای هند، امارات، عمان، عربستان، عراق، ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان، قرقیزستان، ترکیه، افغانستان، پاکستان و لیبی صادر شد که سهم شهرستان عباسآباد از این میزان ۴ هزار تن بود
با آغاز فصل برداشت کیوی، فعالیت واحدهای بستهبندی کیوی در شهرستان عباسآباد نیز رونق گرفته است و ۱۱ واحد سردخانه با ظرفیت نگهداری ۳۲ هزار و ۹۰۰ تن فعال شدند.













































































