وی با اشاره به اینکه پروژه فیبر نوری علاوه بر افزایش سرعت اینترنت منجر به حفظ پایداری شبکه ارتباطات ثابت و همراه در روستاها خواهد شد، ادامه داد: برای تسریع در اجرای این پروژهها نیاز است تا مسئولان دستگاههای مختلف اجرایی استان نسبت به صدور مجوزهای لازم مساعدت لازم را معمول نمایند، تا بتوانیم به اهداف و زمان بندیهای صورت گرفته در بهره برداری از این پروژهها برسیم.
اعزی در ادامه گفت: بر اساس بررسیهای کارشناسی صورت گرفته ادامه اجرای پروژه فیبر نوری در ۱۰ منطقه روستایی استان انتخاب گردیده است و بالغ بر ۳۰۰ کیلومتر میباشد و بسیاری از این مناطق دارای شرایط سخت کوهستانی و صعب العبور میباشند که نیازمند حمایت متولیان شهرستان و محلی از این پروژه میباشیم.
رئیس کارگروه توسعه ارتباطات استان مازندران افزود: پروژه فیبر نوری در بخشهایی مانند بلده و چمستان (لاویج) شهرستان نور، دودانگه و چهاردانگه شهرستان ساری، کجور شهرستان نوشهر، مناطق دو هزار و سه هزار تنکابن، مرزنآباد چالوس، لاریجان آمل و اشکورات رامسر اجرا خواهد شد. این طرح بهویژه در مناطق دارای شرایط بحرانی اولویت دارد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران در پایان اعلام کرد ۵ منطقه از غرب مازندران برای آغاز سریعتر این پروژه انتخاب شدهاند و پیگیریها جهت اخذ مجوزها و اعتبارات لازم در دستور کار مخابرات منطقه مازندران قرار گرفته است.