فعالیت پایگاه تبیین گفتمان عاشورا در ۵ هزار هیئت مذهبی
فعالیت پایگاه تبیین گفتمان عاشورا در ۵ هزار هیئت مذهبی
پیام کاسپین | رئیس هیئت‌های مذهبی مازندران از فعالیت بیش از ۵ هزار هیئت مذهبی در سطح استان خبر داد و گفت: این هیئت‌ها در خط مقدم جهاد تبیین، نشر فرهنگ عاشورا و ترویج مفاهیم مقاومت اسلامی قرار گرفته‌اند.

پرینت خبر
پیام کاسپین | رئیس هیئت‌های مذهبی مازندران از فعالیت بیش از ۵ هزار هیئت مذهبی در سطح استان خبر داد و گفت: این هیئت‌ها در خط مقدم جهاد تبیین، نشر فرهنگ عاشورا و ترویج مفاهیم مقاومت اسلامی قرار گرفته‌اند.

محمدعلی باقری با بیان اینکه محرم امسال با شور عاشورایی و محتوای فرهنگی غنی‌تری برگزار خواهد شد،اظهار داشت: هیئات مذهبی در استان مازندران به عنوان پایگاه‌های تبیین و روایت‌گری معارف اهل‌بیت (ع) نقش‌آفرینی می‌کنند و در مسیر ارتقاء معنویت و حماسه‌سازی حرکت دارند.

وی با اشاره به فعالیت بیش از ۵ هزار هیئت مذهبی ثبت‌شده در سامانه و ۲۴ شورای هیئت مذهبی در شهرستان‌های استان، ادامه داد: شورای هیئات با مشارکت سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان هیئت، مأموریت توانمندسازی هیئات را دنبال می‌کند و اجرای برنامه‌های متنوع متناسب با گروه‌های سنی مختلف از جمله برنامه‌های کودکانه و مهدویت در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس شورای هیئات مذهبی مازندران تصریح کرد: با بهره‌گیری از ظرفیت اشعار تبیینی و جهادی، ۱۵۰۰ هیئت دانش‌آموزی و ۲۴۴ هیئت بانوان در سطح استان فعال شده‌اند و برنامه‌هایی مانند اجتماع جوانان، اصحلی من‌العسل، روایت‌گری دستاورد‌های انقلاب و تبیین جنگ ۱۲روزه از جمله محور‌های مورد توجه هیئات استان است.

همچنین مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به رسالت ترویج فرهنگ اهل‌بیت (ع)، بیان داشت: بیشترین موقوفات استان مربوط به سیدالشهدا (ع) است و اجرای نیات واقفین در سراسر شهرستان‌ها با جدیت پیگیری می‌شود.

حجت‌الاسلام حیدری افزود: اعزام مبلغان بومی و غیر بومی برای تبلیغ معارف عاشورایی و تبیین جبهه مقاومت نیز از دیگر اقدامات در دست اجراست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران نیز با بیان اینکه هیئات باید مأموریت‌های فراتر از اقامه عزای صرف را دنبال کنند، اظهار داشت: اگر هیئت‌ها در مسیر اخلاق، معنویت و ترویج امر به معروف و نهی از منکر فعال باشند، می‌توانند منشاء تحولات فرهنگی و اجتماعی باشند.

حجت‌الاسلام شریف‌تبارتأکید کرد: هیئات نباید تک‌بعدی نگاه کنند و در طول سال نیز می‌توانند با مقابله با بدعت‌ها نقش‌آفرینی کنند.

در ادامه قربانی، عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان مازندران هم ابراز داشت: عاشورا تنها برای گریستن نیست؛ بلکه فرصتی برای بازخوانی قیام و تحلیل موقعیت امروز است تا بدانیم در کدام جبهه ایستاده‌ایم.

فرمانده انتظامی مازندران نیز با اشاره به تأمین امنیت هیئات مذهبی، گفت: پلیس استان از پیش از شروع جنگ ۱۲روزه در آماده‌باش کامل بوده و با بسیج همه ظرفیت‌ها، ایست و بازرسی‌های دقیق در مبادی ورودی استان برای شناسایی عناصر مشکوک در حال اجراست.

وی افزود: پلیس در کنار مردم است و با همکاری مسئولان مساجد، حسینیه‌ها و تکایا، برای تأمین آرامش و امنیت مراسم عزاداری تلاش می‌کند و هر نوع بی‌نظمی و موارد مشکوک باید با تماس با ۱۱۰ گزارش شود.

سردار مفخمی همچنین از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم پرجمعیت، از جمله تشییع شهدای گمنام، خبر داد و تأکید کرد: امنیت مردم خط قرمز پلیس است و برای تأمین آن، خستگی معنا ندارد.