وی ادامه داد: این رویداد که با مشارکت محققانی از کشورهای هند، چین، دانمارک، ترکیه، استرالیا، عمان، برزیل، انگلیس و افغانستان به صورت برخط و همچنین اساتید و دانشجویانی از سراسر ایران به شکل حضوری برگزار شد، شاهد ارائه ۱۳ مقاله بینالمللی و ۲۶۰ مقاله داخلی بود.
رئیس انجمن تحلیل پوششی دادههای ایران افزود: ایران در حوزه تولید علم جایگاهی برتر نسبت به کشورهای پیشرفته دارد و برگزاری اینگونه همایشها میتواند تأثیر زیادی بر تصمیمگیری مدیران در سطح کلان داشته باشد.
محسن ایمنی دبیر اجرایی این همایش، محورهای اصلی را شامل مدلهای نوین، رتبهبندی، تکنیکهای تصمیمگیری، هوش مصنوعی، تحلیل کسبوکار، ارزیابی اقتصادی، اقتصاد تولید و روشهای آماری اعلام کرد.
وی همچنین به برگزاری چهار کارگاه تخصصی و هشت پنل علمی اشاره کرد و افزود: موضوعاتی مانند هنر چاپ مقالات علمی، کاربرد تحلیل پوششی دادهها در صنعت و بهرهوری سازمانها را پوشش دادند.
رئیس انجمن تحلیل پوششی دادههای ایران تصریح کرد: هدف اصلی این همایش، ارتباط مؤثر با دانشگاههای داخلی و خارجی، مراکز پژوهشی و ترویج دانش تحلیل پوششی دادهها در بین مدیران و محققان بود که طی آن، مباحث علمی و تحقیقاتی در سطح بالا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.