وی با بیان این که توریسم سلامت از زمینه های مهم ارائه خدمات با این کشور است، ادامه داد: در بُعد سلامت و آموزش و تحصیل دانشجویان دانشگاه های مختلف این پتانسیل وجود دارد که دانشجویان بنگلادشی را پذیرش کنیم.
استاندار مازندران افزود: با توجه به شعار رییس جمهور کشور ما مبنی بر وفاق که تاکنون در حوزه سیاسی و اجتماعی بوده است، میخواهیم این شعار را در زمینه اقتصادی در سطح روابط فی مابین با کشورهای دارای مناسبات با خود افزایش دهیم و وجود منطقه آزاد و بنادر سه گانه در استان مازندران زمینه خوبی برای حضور و فعالیت سرمایه گذاران خارجی می باشد.
در ادامه، سفیر بنگلادش در جمهوری اسلامی ایران با اشاه به صحبت های استاندار مازندران، گفت: این موضوع می تواند فرصت خوبی برای کشور بنگلادش باشد چرا که در گذشته پزشکانی از کشورهای مختلف در ایران فعالیت می کردند.
منجورول کریم خان چودری تصریح کرد: استان مازندران با توجه به دسترسی مناسبی که به آسیای میانه دارد می تواند یک مسیر مواصلاتی راهبردی و استراتژیک برای تجارت و سرمایه گذاری برای کشور بنگلادش باشد.
وی یادآور شد: کشاورزی و مرکبات و کیوی و نساجی مازندران از جمله ظرفیت های بالقوه در مازندران است که مورد توجه ما قرار گرفته و شناسایی شده است که این محصولات در بنگلادش واردات می شود اما به دلیل عدم آگاهی از ظرفیت های ایران و مازندران واردات از ایران تاکنون انجام نشده است و ما قصد داریم این اتفاق در آینده نزدیک عملی شود.