بهره برداری از ۱۸ طرح تولیدی مازندران در دهه فجر
بهره برداری از ۱۸ طرح تولیدی مازندران در دهه فجر
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: در دهه فجر امسال ۱۸ طرح تولیدی در ۱۰ شهرستان استان با سرمایه‌گذاری هزار و ۱۶۱ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی برای ۴۷۷ نفر به بهره‌برداری می‌رسد. ‎

پرینت خبر
پیام کاسپین | نادعلی کهنسال از تشکیل کمیته‌های اصناف در شهرستان‌های استان مازندران برای هماهنگی و اجرای برنامه‌های دهه فجر خبر داد و اظهار داشت: در این ایام پرشور، برنامه‌های متنوعی برای پاسداشت انقلاب اسلامی و تبیین دستاورد‌های آن در دستور کار قرار گرفته است.

وی به برنامه‌های ویژه‌ای که در این ایام توسط اصناف و فعالان اقتصادی برگزار خواهد شد اشاره کرد و ادامه داد: چراغانی بازارها، نصب پرچم‌های انقلاب، عطرافشانی مزار شهدا توسط بازاریان و جامعه بزرگ اصناف، ایستگاه‌های صلواتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن، دیدار با جانبازان و گرامیداشت شهدا و همچنین حضور در منازل شهدای اصناف از جمله این برنامه‌ها است.

مسئول کمیته اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی مازندران با اشاره به اینکه در این ایام ویژه‌ برنامه‌های مختلفی از جمله تجلیل از پیشکسوتان بازار و اصناف نمونه در ویژه‌ برنامه یادواره فجر برگزار می‌شود، تصریح کرد: حضور بازاریان و اصناف در مراسم ۲۲ بهمن و راهپیمایی ملی از دیگر بخش‌های برنامه‌ریزی شده برای این ایام است.

وی با اشاره به فروش فوق‌العاده واحد‌های صنفی در ایام دهه فجر و تلاقی آن با ماه مبارک رمضان، ادامه داد: در این ایام، فروش‌های ویژه‌ای از سوی واحد‌های صنفی انجام می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران همچنین به افتتاح طرح‌های صنعتی و تولیدی در استان اشاره کرد و گفت: امسال ۱۸ طرح تولیدی در ۱۰ شهرستان استان با سرمایه‌گذاری هزار و ۱۶۱ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی برای ۴۷۷ نفر به بهره‌برداری خواهد رسید و این طرح‌ها در حوزه‌های صنایع غذایی، فولادی، شیمیایی، کشاورزی و قطعات الکترونیکی هستند.

وی با اشاره به اینکه با وجود تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی، تلاش‌ها برای توسعه کارآفرینی و اشتغال در دستور کار قرار دارد، افزود: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی، تعداد واحد‌های صنعتی در استان مازندران به ۲ هزار و ۷۰۳ فقره واحد رسیده که نسبت به قبل از انقلاب ۵۵۰ درصد افزایش داشته است و اشتغال در این بخش با رشد ۴۵۰ درصدی به ۸۲ هزار نفر رسیده است.

کهنسال با اشاره به اینکه تاکنون ۲۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف صنعت و معدن استان انجام شده است، عنوان داشت: علاوه بر این، ۲۰۰ پروانه معدنی صادر شده که سبب ایجاد اشتغال برای بیش از ۴ هزار نفر شده است.

وی با اشاره به توسعه صنعت و معدن استان گفت: در استان مازندران چهار پایانه صادراتی در زمینه‌های برنج، کشاورزی، گل و گیاه و شیلات وجود دارد که تجار می‌توانند از این ظرفیت‌ها استفاده کنند و ادامه داد: پس از زمان انقلاب تاکنون، استان مازندران ۵ هزار میلیون دلار صادرات داشته است.

مسئول کمیته اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی مازندران درباره معادن استان نیز اظهار داشت: در حال حاضر ۲۷ واحد معدنی زغال‌سنگ در استان داریم و با توجه به اهمیت این بخش، بازرسی‌ها و نظارت‌ها برای حفظ سلامت این معادن تشدید شده است.

وی به اقدامات حمایتی در حوزه معادن اشاره کرد و ابراز داشت: تلاش کرده‌ایم که برق معادن قطع نشود و همچنین تجهیزات ایمنی و امدادی برای معادن استان فراهم شده است.

کهنسال افزود: در راستای حمایت از معادن، پایگاه امدادی و تجهیزات ایمنی از جمله آتش‌نشانی و آمبولانس در شهرستان‌های آمل و سوادکوه راه‌اندازی شده است تا در مواقع بحران، از این تجهیزات بهره‌برداری شود.»

وی از احیای ۳۴ واحد راکد صنعتی در استان خبر داد و گفت: در راستای حمایت از واحد‌های تولیدی، ۳۴ واحد صنعتی که به دلایل مختلف غیرفعال شده بودند، امسال احیا و دوباره به چرخه تولید بازگشته‌اند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران به پروژه‌های زیرساختی در استان اشاره کرد و افزود: در سال‌های اخیر، ۴۰ شهرک و ناحیه صنعتی در استان ایجاد شده و هم‌اکنون پیگیری احداث یک شهرک صنعتی هزار هکتاری در استان در حال انجام است این پروژه‌ها به طور قابل توجهی به توسعه صنعت و اشتغال در استان کمک خواهد کرد.

وی خاطرنشان ساخت: ۲۵ واحد صنعتی ملی در استان مازندران داریم که در عرصه‌های مختلف تولیدی و صنعتی مانند سیمان، لبنیات، چوب و کاغذ، نئوپان، MDF و کاغذ تحریر حرف اول را می‌زنند.