سطح زیر کشت توت‌فرنگی تا ۳۰۰ هکتار افزایش یافت
سطح زیر کشت توت‌فرنگی تا ۳۰۰ هکتار افزایش یافت
پیام کاسپین - علی یوسفی | مدیر جهاد کشاورزی جویبار از افزایش سطح زیر کشت توت‌فرنگی به 300 هکتار در این شهرستان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، 3500 تن محصول برداشت کرده و به 10 استان کشور ارسال شود.

پرینت خبر
پیام کاسپین – علی یوسفی | مدیر جهاد کشاورزی جویبار از افزایش سطح زیر کشت توت‌فرنگی به ۳۰۰ هکتار در این شهرستان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، ۳۵۰۰ تن محصول برداشت کرده و به ۱۰ استان کشور ارسال شود. 

عبدالله رحیمی در حاشیه بازدید میدانی از مزارع توت فرنگی این شهرستان گفت: کشاورزان جویباری به روش سنتی و با استفاده از نایلون نسبت به پیش رس کردن محصول توت فرنگی اقدام نموده اند و از اسفند ماه برداشت این محصول را آغاز کرده اند.

وی با اشاره به افزایش سطح زیر کشت توت‌فرنگی از ۲۷۰ هکتار در سال گذشته به بیش از ۳۰۰ هکتار در سال جاری، اظهار داشت: کشت توت‌فرنگی در جویبار به صورت ۱۰۰ درصد گلخانه‌ای انجام می‌شود و این شهرستان به قطب تولید این محصول در استان تبدیل شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با بیان اینکه ۵۱۸ بهره‌بردار در زمینه کشت توت‌فرنگی در این شهرستان فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: برداشت توت‌فرنگی در جویبار از ۲۰ اسفندماه آغاز شده و تا اواسط خرداد ادامه دارد.

وی افزود: کشاورزان با استفاده از روش های به زراعی و عرضه زودتر از موعد محصول به بازار به عنوان نوبرانه، می توانند از نظر اقتصادی عایدی بیشتری کسب نمایند.